Регистрација на членови

Почитувани, 

Доколку сте заинтересирани за членување во ТТА, дополнителни информации мое да најдете на страната "Како да станете членка".

Ве молиме контактирајте не за дополнителни информации.

ВИДЕО Модна ревија - Текстилен кластер

 

 

 

     Baner_BG-MK_proekt

 

 

   Vodic

  logo_economy

  

 logo

 

 

 TEXWEB

 

  

      

Social Networks

Contact info

Текстилно Трговско Здружение - Текстилен кластер

Димитрие Чуповски 13, кат 2, канцеларија 17, 1000 Скопје
Email: 
info@tta.org.mkttatextilecluster@gmail.com; nsivevska@tta.org.mk
Тел: + 389 23 244 093       

 

Copywrights

* tta.org.mk 
Трговско Текстилно Здружениe - Текстилен Кластер